Sociaal ondernemen kun je niet alleen

Wij maken gebruik van een aantal zeer zorgvuldig gekozen partners. Bedrijven die ons bijvoorbeeld ondersteunen bij het vinden van de sociale projecten in ontwikkelingslanden en met de duurzame ontwikkeling van talent. Daarnaast werken we samen met partners die samen met ons hier in Nederland of in ontwikkelingslanden op zoek gaan naar nieuwe business initiatieven. Ook samenwerking onderzoeken? Neem gerust contact met ons op.

 

ShareBusiness is uiteraard partner van MVO Nederland.

Teampro

Teampro is een privaat adviesbureau en adviseert & assisteert ondernemers uit Nederland die zaken willen doen met Oost-Afrikaanse ondernemers en vice versa. Met haar werkterrein op twee continenten opereert Teampro zowel vanuit haar hoofdkantoor in Rotterdam als vanuit haar vestiging in Addis-Abeba (Ethiopië) en Nairobi (Kenia). Teampro’s activiteiten omvatten:

    • Het organiseren van uitgaande en inkomende handelsmissies
    • Het organiseren van handels- en investeringsseminars
    • Bemiddeling voor Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte Afrikaanse zakenpartner
    • Het verrichten van haalbaarheidsstudies voor bedrijven die een samenwerkingsverband met een Afrikaanse onderneming aan willen gaan
    • Het verrichten van marktonderzoek voor bedrijven die zich willen richten op de Oost-Afrikaanse markt

The Mirror Principle

 

Deel jouw communicatie met kleine buitenlandse hulporganisaties via The Mirror Principle van Frivista. Het is een helder principe: jij een website, zij een website. Jij communiceren, zij ook. Zodat zij het werk dat ze doen voor e armen, zieken, drinkwater, onderwijs, mensenrechten en vrede kunnen laten zien. En daarmee sneller lokale fondsen kunnen aanboren. Waardoor ze hun doelgroep nog meer kunnen helpen en minder afhankelijk zijn van financiële hulp uit het buitenland. Dit doet Frivista door opdrachten te spiegelen en kennisdeling. Deel jouw blik op de wereld via www.themirrorprinciple.co. YOU LOOK GOOD.

 

 

shareknowledgefund_banner skyscrapers_banner  

blik van the mirror principle