De programma’s

Bemiddeling

Wij bemiddelen vaste en tijdelijke professionals voor bedrijven op het gebied van HR, Finance en Management. Wij sparen daarbij voor een budget waardoor wij deze professionals in de gelegenheid stellen hun kennis op een business case in te zetten bij een ondernemer in een ontwikkelingsland. Professionals en ZZP-ers kunnen hun kennis ook rechtstreeks inzetten, kijk hier voor mogelijke business cases.

ShareKnowledge programma ®

Het leerprogramma dat ShareBusiness aan het management van uw bedrijf biedt, stelt hen in de gelegenheid om hun kennis en expertise in te zetten op een business case bij een ondernemer in een ontwikkelingsland. Dit lokale leadership development traject doen we vanuit de volgende 4 kerngebieden: Finance & Administration, Product Development, Bedrijfsvoering/operations en Organisatie ontwikkeling. Het leerprogramma is gebaseerd op het tot stand brengen van duurzaam en effectief leergedrag door managers in een interculturele en professionele setting te plaatsen die buiten hun reguliere comfort zone ligt. kijk hier voor mogelijke business cases.

Skyscrapers programma ®

Uw Young Professionals zijn de toekomstige leiders voor sociaal ondernemerschap binnen uw bedrijf. Onze groeps- en individuele leerprogramma’s bieden dé oplossing om op het niveau van mens, team en organisatie, deze transitie te maken. Wilt u meer weten over ons Young Professional label? Klik dan op de Skyscrapers banner hier rechts.

Dutch Leadership Trail ®

ShareBusiness is mede initiatiefnemer in de Dutch Leadership Trail. Een uitgebreid programma in Nederland voor directeuren en topmanagers die hun leiderschap willen inzetten om hun eigen organisatie tot koploper te maken. Koploper in economische waarde, maar ook in maatschappelijke, duurzame waarde. Dit is namelijk onlosmakelijk verbonden bij organisaties die tegenwoordig succesvol en aantrekkelijk zijn en het verschil maken. Ook deelnemen? Kijk hier voor het programma van de Dutch Leadership Trail.

 

 

shareknowledgefund_banner

 

 

 

nederland

 

 

 

skyscrapers_banner